Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Risk

Documentaire, 2017, 91 minuten
Risk
Filmmaker Laura Poitras schetst een dramatisch portret van WikiLeaks-oprichter Julian Assange, een van de meest controversiële figuren uit het begin van de 21e eeuw.
De documentaire Risk is uitgebracht in 2017 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Controversieel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Risk op Moviemeter

Score: 3,2 van de 5

Documentairemaker Laura Poitras portretteert Julian Assange, de oprichter van WikiLeaks, en toont hoe hoe de onthulling van duizenden documenten - alsmede de door Bradley Manning gelekte beelden waarin Amerikaanse soldaten journalisten in Irak doodschieten - zijn leven en dat van zijn medewerkers op z'n kop zet. De strijd om de waarheid boven tafel te krijgen en de verantwoordelijke regeringen daarmee te confronteren gaat ondertussen door, ook als een beschuldiging van seksueel misbruik er toe leidt dat Assange zich jarenlang schuil moet houden in de Ecuadoriaanse ambassade in Londen.

Risk op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Risk is a movie starring Julian Assange, Sarah Harrison, and Jacob Appelbaum. The story of WikiLeak's editor-in-chief Julian Assange as seen by documentary filmmaker Laura Poitras.

Acteurs in Risk

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Duits;Frans;Engels

Meer zoals Risk

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.