Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ritratti di Surf

Film, 2013, 68 minuten
Ritratti di Surf
Duik in de Italiaanse surfcultuur terwijl lokale kampioenen, rijzende sterren en hobbyisten vertellen over hun levensstijl, favoriete surfplekken en liefde voor de sport.
De film Ritratti di Surf is uitgebracht in 2013 en duurt 68 minuten. Geschikt voor 14 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Meer zoals Ritratti di Surf

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Man Named Rocca
Nadat zijn vriend onterecht is beschuldigd van moord, reist een voormalige gangster naar Marseille om ouderwets wraak te nemen en er een deel van de actie te claimen.
The Valachi Papers
Deze onthullende film over de maffia moest buiten Italië worden geschoten na diverse onverklaarbare 'ongelukken'. Naar Peter Maas' verslag van Joseph Valachi's bekentenissen.
The Price of Family
Christian De Sica, Angela Finocchiaro, Dharma Mangia Woods en Claudio Colica spelen in dit verhaal over ouders die hun volwassen kinderen met een smoes op bezoek willen krijgen.
The Lying Life of Adults
In het Napels van de jaren 90 leert de bijdehante, brutale tante Vittoria haar beschermd opgevoede nichtje een andere kant van de stad kennen, tot schrik van haar strenge ouders.
7 Women and a Murder
Wanneer de patriarch van hun familie wordt neergestoken op kerstavond, zitten zeven vrouwen, ieder met een mogelijk motief, opgesloten om het raadsel van de moord op te lossen.