Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

River

Tv-serie, 2015
River
John River is een briljante detective die door zijn verscheurde gedachten tussen leven en dood gevangen zit.
De tv-serie River is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015. Stellan Skarsgård speelde ook slim, getergde mannen in Nymphomaniac van Lars von Trier en in The Avengers van Marvel. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Spannend, Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

River op Moviemeter

Als haar vader dronken met zijn motor crasht begint de kleine Yangchan te vermoeden dat er iets met hem aan de hand is. Niemand in hun Tibetaanse dorpje begrijpt waarom haar vader niet zijn eigen zieke vader bezoekt. De oude man woont in een grot en wordt als heilig man beschouwd. Iedereen heeft hem bezocht, maar haar vader blijft hardnekkig weigeren. De dorpelingen kijken hem daardoor met de nek aan en omdat Yangchans moeder zwanger is en rust nodig heeft, verhuizen ze hun tent naar buiten het dorp. Maar de problemen volgen hen.

River op IMDB

Score: 8,1 van de 10

John River is a brilliant police inspector whose genius lies side-by-side with the fragility of his mind. He is a man haunted by the murder victims whose cases he must lay to rest.

Acteurs in River

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals River

Luther

Luther

(2019)

Homeland

Homeland

(2018)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Black Mirror

Black Mirror

(2017)

The Fall

The Fall

(2014)

The Blacklist

The Blacklist

(2018)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Marseille

Marseille

(2018)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Marcella

Marcella

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.