Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

River

Tv-serie, 2015
River
John River is een briljante detective die door zijn verscheurde gedachten tussen leven en dood gevangen zit.
De tv-serie River is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015. Stellan Skarsgård speelde ook slim, getergde mannen in Nymphomaniac van Lars von Trier en in The Avengers van Marvel. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend, Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

River op Moviemeter

Als haar vader dronken met zijn motor crasht begint de kleine Yangchan te vermoeden dat er iets met hem aan de hand is. Niemand in hun Tibetaanse dorpje begrijpt waarom haar vader niet zijn eigen zieke vader bezoekt. De oude man woont in een grot en wordt als heilig man beschouwd. Iedereen heeft hem bezocht, maar haar vader blijft hardnekkig weigeren. De dorpelingen kijken hem daardoor met de nek aan en omdat Yangchans moeder zwanger is en rust nodig heeft, verhuizen ze hun tent naar buiten het dorp. Maar de problemen volgen hen.

River op IMDB

Score: 8,1 van de 10

John River is a brilliant police inspector whose genius lies side-by-side with the fragility of his mind. He is a man haunted by the murder victims whose cases he must lay to rest.

Acteurs in River

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals River

Wallander

Wallander

(2015)

Homeland

Homeland

(2019)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Black Mirror

Black Mirror

(2019)

The Fall

The Fall

(2016)

The Blacklist

The Blacklist

(2021)

Broadchurch

Broadchurch

(2017)

Hinterland

Hinterland

(2016)

Bloodline

Bloodline

(2017)

Marseille

Marseille

(2018)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Marcella

Marcella

(2019)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.