Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Riverdance: The Animated Adventure

Film, 2022, 93 minuten
Riverdance: The Animated Adventure
Na een hartverscheurend verlies leren de Ierse Keegan en zijn in Spanje geboren vriendin Moya door gevaar en wanhoop heen te dansen met een magische kudde herten.
De film Riverdance: The Animated Adventure is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 93 minuten. Vlug voetenwerk en dansende dieren komen samen in dit vrolijke verhaal van 'Riverdance'-componist Bill Whelan. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Riverdance: The Animated Adventure op IMDB

Score: 5,3 van de 10

An Irish boy named Keegan and a Spanish girl named Moya journey into the mythical world of the Megaloceros Giganteus who teach them to appreciate Riverdance as a celebration of life. Inspired by the global stage sensation and with new music by Grammy winner Bill Whelan, this is an animated adventure of sight, sound and dance as you've never before experienced.

Acteurs in Riverdance: The Animated Adventure

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Riverdance: The Animated Adventure

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Viva la banda de Mozart
Sluit je aan bij de vier jonge leden van de Mozartband (Mozart, Beethoven, Chopin en Verdi) die samen vele klassiek symfonische avonturen beleven.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.