Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Road to Yesterday

Film, 2015, 95 minuten
Road to Yesterday
Om hun huwelijk te redden gaan Victoria en Izu op reis maar als meer en meer donkere geheimen naar boven komen, wordt de slaagkans steeds kleiner.
De film Road to Yesterday is uitgebracht in 2015 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Road to Yesterday op Moviemeter

Victoria en Izu ondernemen een road trip, op weg naar de begrafenis van een familielid. Ze gebruiken deze trip om te proberen hun te huwelijk te redden. Als meer en meer donkere geheimen naar boven komen, wordt de slaagkans echter steeds kleiner.

Road to Yesterday op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Sometimes when the future of a relationship is Bleck and the hope for tomorrow becomes a prayer, going on a long trip of memories of love, betrayal, pain, unforgiveness and regret into yesterday can clear the path of uncertainty.

Acteurs in Road to Yesterday

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Road to Yesterday

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Almost Pyaar With DJ Mohabbat
Twee jonge stellen uit verschillende werelden jagen verboden liefde na. Hun levens raken verstrengeld wanneer opstandigheid en intolerantie botsen in twee parallelle verhalen
From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
The Last of the Mohicans
Een Engelsman die is opgevoed door een inheemse stam in koloniaal Amerika, raakt betrokken bij een bloedig conflict wanneer hij valt voor de dochter van een Britse kolonel.
Sea of Time
Een tragische gebeurtenis tijdens een zeiltocht op de Atlantische Oceaan verscheurt een jong stel. Vele jaren later treffen ze elkaar weer en zien ze hun verleden onder ogen.
Wellmania
Als een succesvolle schrijfster door een gezondheidscrisis haar leven als feestbeest moet herzien, start ze een reis om beter te worden — zelfs als dat haar dood wordt.