Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Road to Yesterday

Film, 2015, 95 minuten
Road to Yesterday
Om hun huwelijk te redden gaan Victoria en Izu op reis maar als meer en meer donkere geheimen naar boven komen, wordt de slaagkans steeds kleiner.
De film Road to Yesterday is uitgebracht in 2015 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Road to Yesterday op Moviemeter

Victoria en Izu ondernemen een road trip, op weg naar de begrafenis van een familielid. Ze gebruiken deze trip om te proberen hun te huwelijk te redden. Als meer en meer donkere geheimen naar boven komen, wordt de slaagkans echter steeds kleiner.

Road to Yesterday op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Sometimes when the future of a relationship is Bleck and the hope for tomorrow becomes a prayer, going on a long trip of memories of love, betrayal, pain, unforgiveness and regret into yesterday can clear the path of uncertainty.

Acteurs in Road to Yesterday

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Turks;Duits;Nederlands;Engels

Meer zoals Road to Yesterday

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.