Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

|Robin de roodborst

Film, 2021, 32 minuten
|Robin de roodborst
Een vrolijk jong roodborstje dat is opgevoed door een muizenfamilie, ziet een kerstster en doet een wens. Zal ze eindelijk ontdekken wie ze is en leren vliegen?
De film |Robin de roodborst is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 32 minuten. Gillian Anderson, Richard E. Grant en Adeel Akhtar lenen hun stemmen voor deze lekker vrolijke korte stop-motionfilm. Geschikt voor 6 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in |Robin de roodborst

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels (Verenigd Koninkrijk) - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nede
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals |Robin de roodborst

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.