Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Robin Hood: Men in Tights

Film, 1993, 104 minuten, 3.477.549 beoordelingen
Robin Hood: Men in Tights
In Mel Brooks' grappige versie van dit klassieke verhaal onderdrukt prins John de bevolking, terwijl Robin Hood steelt van de rijken en geeft aan de armen.
De film Robin Hood: Men in Tights is uitgebracht in 1993 en duurt 104 minuten. Comedylegende Mel Brooks regisseert deze parodie op het klassieke verhaal van Robin Hood en speelt zelf ook een rol. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Geschift.

Robin Hood: Men in Tights op Moviemeter

Score: 2,82 van de 5

Mel Brooks geeft in deze parodie zijn eigen draai aan - voornamelijk - het klassieke Robin Hood verhaal. Aangevuld met parodieën op traditionele actiefilms, romantische films, en het gegeven van in het bos rond rennende mannen in maillots...

Robin Hood: Men in Tights op IMDB

Score: 7 van de 10

A spoof of Robin Hood in general, and 'Robin Hood: Prince of Thieves' in particular.

Acteurs in Robin Hood: Men in Tights

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Robin Hood: Men in Tights

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.