Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rock My Heart

Film, 2019, 109 minuten
Rock My Heart
Als een avontuurlijke tiener met een hartkwaal een band krijgt met een wilde hengst, traint ze om als jockey mee te doen aan een voor haar levensgevaarlijke wedstrijd.
De film Rock My Heart is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 109 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rock My Heart op IMDB

Score: 7,1 van de 10

17-year-old Jana has a congenital heart defect. To defy fate, Jana seeks every challenge, plunges into every wild and dangerous adventure. Her parents does not like that and are even more in constant fear of their daughter.

Acteurs in Rock My Heart

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits [Origineel];Duits - Audiodescriptie;Turks;Engels
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Rock My Heart

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

So was von da
De eigenaar van een noodlijdende muziekclub geeft een laatste knalfeest. Vrienden, vijanden en vreemde feestbeesten komen samen voor een bizarre oudejaarsavond.
Charité at War
In 1943 worstelt het personeel van het Charité-ziekenhuis in Berlijn met de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog en het eugenetische beleid van de nazi's.
Mere Pyare Prime Minister
Wanneer zijn moeder een traumatische ervaring heeft, reist een jongen uit de sloppenwijken van Mumbai naar Delhi om gerechtigheid te te eisen bij de minister-president.
Arthdal Chronicles
In het mythische land Arth strijden de bewoners van de eeuwenoude stad Arthdal en de omliggende gebieden om de macht terwijl ze een nieuwe samenleving opbouwen.
Elisa y Marcela
In 1901 doet de Spaanse Elisa Sánchez Loriga zich voor als man om te kunnen trouwen met een andere vrouw, Marcela Gracia Ibeas. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.