Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rock My Heart

Film, 2019, 109 minuten
Rock My Heart
Als een avontuurlijke tiener met een hartkwaal een band krijgt met een wilde hengst, traint ze om als jockey mee te doen aan een voor haar levensgevaarlijke wedstrijd.
De film Rock My Heart is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 109 minuten. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze film is Hartverwarmend, Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rock My Heart op IMDB

Score: 7,1 van de 10

17-year-old Jana has a congenital heart defect. To defy fate, Jana seeks every challenge, plunges into every wild and dangerous adventure. Her parents does not like that and are even more in constant fear of their daughter.

Acteurs in Rock My Heart

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits [Origineel];Duits - Audiodescriptie;Turks;Engels
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Rock My Heart

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Making Unorthodox
De making-of van een film die problemen in een chassidische gemeenschap op authentieke wijze in beeld brengt en onderzoekt welke invloed ze hebben op vrouwenlevens.
Unorthodox
Een chassidische vrouw uit Brooklyn vlucht uit een gearrangeerd huwelijk naar Berlijn. Ze gaat bij een groep musici wonen, maar dan komt haar verleden om de hoek kijken.
Uncorked
Een jonge man droomt ervan om meestersommelier te worden, maar zijn vader wil dat hij het barbecuerestaurant van de familie overneemt.
Maska
Een jonge acteur wil een grote ster worden en overweegt om het Iraanse café dat al generatieslang door zijn familie wordt gerund, op te geven voor zijn carrière.