Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rocko's Modern Life: Static Cling

Film, 2019, 45 minuten
Rocko's Modern Life: Static Cling
Na twintig jaar in de ruimte kan Rocko zich maar moeilijk aanpassen aan O-Stad in de 21e eeuw. Hij is vastberaden om zijn favoriete show nieuw leven in te blazen.
De film Rocko's Modern Life: Static Cling is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 45 minuten. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Rocko's Modern Life: Static Cling

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Rocko's Modern Life: Static Cling

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
Super Monsters Back to School
De Super Monsters verwelkomen Vida in haar nieuwe huis in Paddenburg. Ze laten haar hun favoriete plekken zien en helpen haar op haar eerste schooldag.
Invader Zim: Enter the Florpus
Als Zim terugkeert voor fase twee van zijn boosaardige plan om de aarde te veroveren, besluit zijn aartsvijand Dib Membraan om hem voor eens en altijd te ontmaskeren.
Sextuplets
Als een aanstaande vader ontdekt dat hij deel is van een zesling, gaat hij op een wilde reis om zijn biologische familie te ontmoeten. Marlon Wayans speelt de zes rollen.
Whindersson Nunes: Adulto
De Braziliaanse YouTube-sensatie Whindersson Nunes blikt terug op het begin van zijn carrière en nog veel meer in een reeks speelse verhalen en bijzondere liedjes.