Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rocko's Modern Life: Static Cling

Film, 2019, 45 minuten
Rocko's Modern Life: Static Cling
Na twintig jaar in de ruimte kan Rocko zich maar moeilijk aanpassen aan O-Stad in de 21e eeuw. Hij is vastberaden om zijn favoriete show nieuw leven in te blazen.
De film Rocko's Modern Life: Static Cling is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 45 minuten. De maffe wereld van 'Rocko's Modern Life' is terug in deze special door de maker van de originele serie, Joe Murray. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Excentriek, Geschift.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Rocko's Modern Life: Static Cling

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Duits;Nederlands;Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels;Spaans (Spanje);Duits

Meer zoals Rocko's Modern Life: Static Cling

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Thelma the Unicorn
Een ambitieuze zingende pony wordt plotseling beroemd wanneer ze verandert in een glitterende eenhoorn. Maar de weg naar succes gaat niet over rozen.
Anna Aardbei en het Bloemenfestival
Anna Aardbei wil dolgraag de prijs voor de beste praalwagen winnen op het bloemenfestival van Appelstad, maar een jaloerse influencer en een monsterlijke plant staan in de weg.
Dee & Friends in Oz
Dee komt via een mysterieuze sleutel terecht in het land van Oz, waarna ze op een muzikale reis gaat om magie te redden en de held van het verhaal te worden.
Leo
Leo
Deze muzikale comedy over volwassen worden volgt het laatste jaar van de basisschool, gefilmd vanuit het oogpunt van het huisdier van de klas. Met Adam Sandler als de hagedis Leo.
Missed Connections
Na een onvergetelijke ontmoeting wendt een hopeloze romantica zich tot een app om een man te zoeken die ze net heeft ontmoet - maar is hij echt wat ze zoekt?