Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rodney Carrington: Here Comes the Truth

Film, 2017, 66 minuten
Rodney Carrington: Here Comes the Truth
De grofgebekte country-comedian en musicus Rodney Carrington maakt grappen en zingt over het leven als veertiger, sarcasme tijdens seks, relaties en gewichtstoename.
De film Rodney Carrington: Here Comes the Truth is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 66 minuten. Zes albums van Carrington waarin muziek en comedy worden gecombineerd, stonden hoog op de Amerikaanse country-hitlijst. Geschikt voor alle leeftijden.Rodney Carrington: Here Comes the Truth is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rodney Carrington: Here Comes the Truth op IMDB

Score: 4,5 van de 10

Rodney Carrington: Here Comes the Truth is a TV special starring Rodney Carrington. Raunchy country comic and musician Rodney Carrington jokes and sings about life in his 40s, poking fun at sex, relationships and gaining weight.

Acteurs in Rodney Carrington: Here Comes the Truth

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Rodney Carrington: Here Comes the Truth

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie
De tienerturtles en hun mystieke ninjakrachten worden op de proef gesteld wanneer meedogenloze wezens uit een ander universum totale chaos willen veroorzaken.
Darlings
Badru hoopt dat haar opvliegende man zal veranderen als hij stopt met drinken. Maar als hij in zijn woede te ver gaat, zinnen zij en haar moeder op wraak.
Wedding Season
Asha en Ravi voelen de druk van hun ouders om te trouwen. Ze doen alsof ze daten tijdens een zomer vol bruiloften, maar hun list loopt mis als ze echte gevoelens krijgen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
¿Qué culpa tiene el karma?
Als haar jongere zus en de jongen op wie ze verliefd was, zich verloven, moet modeontwerpster Sara uitzoeken of haar vermeende pech de echte oorzaak is van haar tegenslagen.