Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rodney King

Film, 2017, 52 minuten
Rodney King
Roger Guenveur Smith spreekt voor de man die slachtoffer werd van politiegeweld, een incident dat leidde tot de rellen in Los Angeles in 1992. Spike Lee regisseert.
De film Rodney King is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 52 minuten. Oscar-winnaar Spike Lee regisseert Smith in deze complexe beschouwing van de rassenrellen in LA begin jaren 90. Rodney King is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intellectueel, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rodney King op IMDB

Score: 5,6 van de 10

Rodney King is a movie starring Roger Guenveur Smith. Roger Guenveur Smith performs his one man show focusing on the life and times of Rodney King.

Acteurs in Rodney King

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Rodney King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.