Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rolling Papers

Documentaire, 2015, 79 minuten
Rolling Papers
Terwijl kranten beter verkopen dan ooit, start The Denver Post met een baanbrekende sectie over wietteelt.
De documentaire Rolling Papers is uitgebracht in 2015 en duurt 79 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rolling Papers op Moviemeter

Op 1 januari 2014 wordt er geschiedenis geschreven in The Denver Post. Marihuana voor recreatief gebruik vliegt van de schappen in Colorado. De krant besteedt er uiteraard aandacht aan. Maar niet zomaar. Vanaf die dag is Ricardo Baca de eerste 'wiet-journalist' van de Verenigde Staten. En hij neemt zijn taak uiterst serieus.

Rolling Papers op IMDB

Score: 6,1 van de 10

In today's media, the status quo can flip so abruptly that news outlets are forced to reshape themselves. On January 1, 2014 as recreational marijuana explodes off the shelves of Colorado dispensaries, The Denver Post is telling the story. The Cannabist is the first pot section of a major newspaper and Ricardo Baca, the world's first marijuana editor sets out to report history in the making with a team of straight-laced staff writers and offbeat freelancers. Policy news, strain reviews, parenting advice and edible recipes are the new norm on a new beat: pot journalism. Legalization is an experiment for society and a risk for the dying industry of newspapers to hedge its bets on a new one.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Rolling Papers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
Morir para contar
Filmmaker Hernán Zin zoekt naar antwoorden na een ongeluk in 2012 dat zijn leven veranderde. Hij interviewt andere oorlogsjournalisten over de impact van hun werk.
1994
Aan de hand van archiefbeelden en nieuwe interviews wordt de Mexicaanse politiek in 1994 onderzocht. In dit jaar kwam het EZLN op en werd Luis Donaldo Colosio vermoord.
ReMastered: The Lion's Share
Een verslaggever spoort de familie op van Solomon Linda, die het lied 'The Lion Sleeps Tonight' schreef, en helpt vechten voor een billijke vergoeding.
Weed the People
Na hoopgevende ervaringen met medische marihuana willen artsen en ouders van kinderen met kanker dat er meer onderzoek wordt gedaan naar de helende krachten ervan.