Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rolling Papers

Documentaire, 2015, 79 minuten
Rolling Papers
Terwijl kranten beter verkopen dan ooit, start The Denver Post met een baanbrekende sectie over wietteelt.
De documentaire Rolling Papers is uitgebracht in 2015 en duurt 79 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rolling Papers op Moviemeter

Op 1 januari 2014 wordt er geschiedenis geschreven in The Denver Post. Marihuana voor recreatief gebruik vliegt van de schappen in Colorado. De krant besteedt er uiteraard aandacht aan. Maar niet zomaar. Vanaf die dag is Ricardo Baca de eerste 'wiet-journalist' van de Verenigde Staten. En hij neemt zijn taak uiterst serieus.

Rolling Papers op IMDB

Score: 6,1 van de 10

In today's media, the status quo can flip so abruptly that news outlets are forced to reshape themselves. On January 1, 2014 as recreational marijuana explodes off the shelves of Colorado dispensaries, The Denver Post is telling the story. The Cannabist is the first pot section of a major newspaper and Ricardo Baca, the world's first marijuana editor sets out to report history in the making with a team of straight-laced staff writers and offbeat freelancers. Policy news, strain reviews, parenting advice and edible recipes are the new norm on a new beat: pot journalism. Legalization is an experiment for society and a risk for the dying industry of newspapers to hedge its bets on a new one.

Trailer

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Rolling Papers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Our Planet - Behind The Scenes
Als het jaren kost om opnames te maken van dieren in alle uithoeken van de wereld, dan komt er ook drama bij kijken. Dit is een kijkje achter de schermen.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Diagnosis
Dr. Lisa Sanders stelt via crowdsourcing diagnoses voor zeldzame, mysterieuze aandoeningen in een documentaireserie gebaseerd op haar rubriek in New York Times Magazine.
Happy Jail
De Filipijnse gevangenis die bekend werd door een virale Michael Jackson-dansvideo, krijgt een ex-gevangene als nieuwe manager. Dit zorgt voor controverse en kritiek.