Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Romance Is a Bonus Book

Tv-serie, 2019
Romance Is a Bonus Book
Een getalenteerde schrijver, de jongste hoofdredacteur ooit bij zijn uitgeverij, raakt verwikkeld in het leven van een voormalige copywriter die op zoek is naar een baan.
De tv-serie Romance Is a Bonus Book is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Sentimenteel, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Romance Is a Bonus Book

Audio en ondertiteling

Audio: Koreaans [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Engels;Koreaans;Frans;Duits

Meer zoals Romance Is a Bonus Book

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.