Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Romantik Komedi

Film, 2010, 110 minuten
Romantik Komedi
Esra is haar leven zat. Geïnspireerd door de bruiloft van haar vriendin neemt ze ontslag en zet ze haar vriend aan de kant. Dit leidt tot diverse romantische tegenslagen.
De film Romantik Komedi is uitgebracht in 2010 en duurt 110 minuten. Deze film is Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Romantik Komedi op Moviemeter

Score: 3,35 van de 5

Hoewel ze al lang bevriend zijn, hebben Esra, Didem en Zeynep een compleet ander karakter. Vanaf het huwelijk van de nuchtere Zeynep, verandert er ook veel voor de kalme Esra en de levendige Didem. Esra besluit om eindelijk haar relatie te beëindigen en een nieuwe job te zoeken en Didem ervaart voor het eerst hoe het is om zelf verliefd te zijn...

Romantik Komedi op IMDB

Score: 5,4 van de 10

Esra working for a logistics firm lives with her best friend Didem in the same house. She realizes at the wedding of her another best friend Zeynep that she has been leading a life she never wanted to. She decides to start a new life from the following day and quits her job and parts with her boyfriend. To celebrate her decision she goes out with Didem at night. Having been drunk, Esra finds herself in someone's car and in some stranger's arms at the end of the night. Esra and Didem will surprisingly come together with the men they met that night again.

Acteurs in Romantik Komedi

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Turks
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Romantik Komedi

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
Freeridge
Vier tienervrienden proberen een vloek ongedaan te maken nadat een merkwaardige oude doos onheil - en nog meer - in hun leven lijkt te brengen.
Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.