Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Romeo Is Bleeding

Documentaire, 2015, 93 minuten
Romeo Is Bleeding
Deze documentaire volgt dichter Donté Clark, die het geweld in zijn stad Richmond, Californië, aan de kaak wil stellen door Romeo en Julia op te voeren.
Deze documentaire is Inspirerend

Romeo Is Bleeding op Moviemeter

Een dodelijke oorlog tussen enkele wijken teistert de stad Richmond in Californië. Donté Clark overstijgt het geweld in zijn geboortestad door poëzie over zijn ervaringen te schrijven. Hij gebruikt zijn stem om degenen rondom hem heen te inspireren en maakt samen met de gelijkgestemde jeugd van de stad een stedelijke aanpassing van 'Romeo en Juliet' van Shakespeare. Hij hoopt hiermee een echte dialoog over geweld in de stad te starten. Zal Richmond Donté zijn idealistische ambities in gevaar brengen? Of zal Donté de trauma's in Richmond kunnen stoppen?

Romeo Is Bleeding op IMDB

A fatal turf war between neighborhoods haunts the city of Richmond, CA. Donté Clark transcends the violence in his hometown by writing poetry about his experiences. Using his voice to inspire those around him, he and the like-minded youth of the city mount an urban adaptation of Shakespeare's "Romeo and Juliet", with the hope of starting a real dialogue about violence in the city. Will Richmond force Donté to compromise his idealistic ambitions? Or will Donté end Richmond's cycle of trauma?

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Romeo Is Bleeding

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

After the Raves
De succesvolle dj Tommie Sunshine vertelt unieke, inspirerende verhalen uit de controversiële wereld van de elektronische dancemuziek (EDM).
The Art Of...
Van kaas maken en ma­quil­la­ge tot bierbrouwen en boten ontwerpen, deze maestro's zoeken de grenzen van hun ambacht op en brengen passie tot leven in hun kunst.
The Road Trick
Illusionist Adam Trent gebruikt magie om culturen te verbinden terwijl hij door Europa trekt, contact maakt met de lokale bevolking en naar unieke ervaringen zoekt.
The Vietnam War: A Film by Ken Burns and Lynn Novick
Ken Burns presenteert een epische kroniek (10 delen, 18 uur) over de Vietnamoorlog, met verhalen van soldaten, demonstranten, politici en families die het meemaakten.
Karl Meltzer: Made to Be Broken
Volg de ultrarunner tijdens zijn laatste poging om in recordtijd meer dan drieduizend kilometer af te leggen op de Appalachian Trail.