Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Romeo Is Bleeding

Documentaire, 2015, 93 minuten
Romeo Is Bleeding
Deze documentaire volgt dichter Donté Clark, die het geweld in zijn stad Richmond, Californië, aan de kaak wil stellen door Romeo en Julia op te voeren.
Deze documentaire is Inspirerend

Romeo Is Bleeding op Moviemeter

Een dodelijke oorlog tussen enkele wijken teistert de stad Richmond in Californië. Donté Clark overstijgt het geweld in zijn geboortestad door poëzie over zijn ervaringen te schrijven. Hij gebruikt zijn stem om degenen rondom hem heen te inspireren en maakt samen met de gelijkgestemde jeugd van de stad een stedelijke aanpassing van 'Romeo en Juliet' van Shakespeare. Hij hoopt hiermee een echte dialoog over geweld in de stad te starten. Zal Richmond Donté zijn idealistische ambities in gevaar brengen? Of zal Donté de trauma's in Richmond kunnen stoppen?

Romeo Is Bleeding op IMDB

A fatal turf war between neighborhoods haunts the city of Richmond, CA. Donté Clark transcends the violence in his hometown by writing poetry about his experiences. Using his voice to inspire those around him, he and the like-minded youth of the city mount an urban adaptation of Shakespeare's "Romeo and Juliet", with the hope of starting a real dialogue about violence in the city. Will Richmond force Donté to compromise his idealistic ambitions? Or will Donté end Richmond's cycle of trauma?

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Romeo Is Bleeding

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sunderland 'Til I Die
Deze docuserie volgt de Engelse voetbalclub Sunderland in het seizoen 2017-18, waarin de spelers proberen terug te komen na hun degradatie uit de Premier League.
That Sugar Film
Filmmaker Damon Gameau volgt 60 dagen een suikerrijk dieet en krijgt een bittere smaak van de gezondheidsproblemen die hierdoor kunnen ontstaan.
Serial Killer with Piers Morgan
Piers Morgan onderzoekt de misdaden van drie veroordeelde seriemoordenaars en probeert door middel van intensieve interviews meer over hun motieven te weten te komen.
Out of Many, One
In deze korte documentaire vertellen mensen met verschillende achtergronden hun persoonlijke verhaal terwijl ze zich voorbereiden op het Amerikaanse naturalisatie-examen.
ReMastered: Who Killed Jam Master Jay?
Jam Master Jay, de dj van Run-D.M.C., had grote impact op muziek en zijn gemeenschap. Zijn naasten zoeken jaren nadat hij werd vermoord nog steeds naar antwoorden.