Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Romeo Is Bleeding

Documentaire, 2015, 93 minuten
Romeo Is Bleeding
Deze documentaire volgt dichter Donté Clark, die het geweld in zijn stad Richmond, Californië, aan de kaak wil stellen door Romeo en Julia op te voeren.
Deze documentaire is Inspirerend

Romeo Is Bleeding op Moviemeter

Een dodelijke oorlog tussen enkele wijken teistert de stad Richmond in Californië. Donté Clark overstijgt het geweld in zijn geboortestad door poëzie over zijn ervaringen te schrijven. Hij gebruikt zijn stem om degenen rondom hem heen te inspireren en maakt samen met de gelijkgestemde jeugd van de stad een stedelijke aanpassing van 'Romeo en Juliet' van Shakespeare. Hij hoopt hiermee een echte dialoog over geweld in de stad te starten. Zal Richmond Donté zijn idealistische ambities in gevaar brengen? Of zal Donté de trauma's in Richmond kunnen stoppen?

Romeo Is Bleeding op IMDB

A fatal turf war between neighborhoods haunts the city of Richmond, CA. Donté Clark transcends the violence in his hometown by writing poetry about his experiences. Using his voice to inspire those around him, he and the like-minded youth of the city mount an urban adaptation of Shakespeare's "Romeo and Juliet", with the hope of starting a real dialogue about violence in the city. Will Richmond force Donté to compromise his idealistic ambitions? Or will Donté end Richmond's cycle of trauma?

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Spaans;Engels;Nederlands;Duits;Frans

Meer zoals Romeo Is Bleeding

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reversing Roe
Aan de hand van interviews met voor- en tegenstanders van het recht op abortus, toont deze film de lange politieke campagne om het Roe vs Wade-arrest nietig te verklaren.
Inside the Freemasons
Verken de geschiedenis en toekomst van de vrijmetselaars, een broederschap die wordt gekenmerkt door geheimzinnigheid en traditie.
Boca Juniors Confidencial
Spelers, fans en stafleden van Boca Juniors bieden een exclusieve blik achter de schermen bij deze legendarische Argentijnse voetbalclub.
Jane
Nooit vertoonde beelden geven een nieuwe kijk op de onwaarschijnlijke start, het grensverleggende onderzoek en de blijvende nalatenschap van primatologe Jane Goodall.
City of Joy
Vrouwen die zijn verkracht in het door oorlog verscheurde Congo, worden opgevangen in City of Joy. Dit centrum helpt hen bij het herstellen van hun eigenwaarde en kracht.