Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Romina

Film, 2018, 74 minuten
Romina
Schokkende mishandeling leidt tot gruwelijk geweld wanneer een groep tieners die op een afgelegen plek kampeert, een meisje van hun school tegenkomt.

Romina op IMDB

A shocking assault inspires horrific violence when a group of teens encounters a girl from their school while camping in a remote spot.

Acteurs in Romina

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Turks;Duits;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans;Duits;Frans

Meer zoals Romina

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

That Sugar Film
Filmmaker Damon Gameau volgt 60 dagen een suikerrijk dieet en krijgt een bittere smaak van de gezondheidsproblemen die hierdoor kunnen ontstaan.
The Secret
Het uitstervende mijnstadje Cold Rock wordt geplaagd door een moordend spook, de Tall Man. Hij zit vermoedelijk achter de verdwijning van vele kinderen.
ROMA
Regisseur en Oscarwinnaar Alfonso Cuarón levert een ontroerend beeld van het gezinsleven tijdens de politieke onrust in het Mexico van de jaren 70.
Natale a 5 Stelle
Wanneer de Italiaanse premier zijn minnares en politieke rivale ontmoet tijdens een officieel bezoek aan Boedapest in de week van kerst, komt alles op z'n kop te staan.
The Bye Bye Man
Drie studenten verhuizen naar een huis buiten de campus en ontdekken dat ze per ongeluk de bovennatuurlijke moordenaar Bye Bye Man hebben vrijgelaten.