Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up

Film, 2018, 63 minuten
Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up
Ron 'Tater Salad' White vuurt zijn karakteristieke cynische grappen over seks, roem en de duistere gewoonten van wilde ganzen af.
De film Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 63 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Ron "Tater Salad" White dishes out his signature brand of cynicism, riffing on sex, celebrity and the sinister habits of wild geese.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.