Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up

Film, 2018, 63 minuten
Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up
Ron 'Tater Salad' White vuurt zijn karakteristieke cynische grappen over seks, roem en de duistere gewoonten van wilde ganzen af.
De film Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 63 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Cynisch, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up op IMDB

Score: 6,5 van de 10

Ron "Tater Salad" White dishes out his signature brand of cynicism, riffing on sex, celebrity and the sinister habits of wild geese.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Ron White: If You Quit Listening, I'll Shut Up

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.