Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ronald Goedemondt - Binnen De Lijntjes

Film, 2012, 96 minuten, 9.928 beoordelingen
Ronald Goedemondt - Binnen De Lijntjes
Met zijn vorige programma Dedication won hij de Neerlands Hoop 2008. Alle ogen zijn gericht op Binnen de lijntjes, waarin Ronald Goedemondt het thema conformisme verkent.
De film Ronald Goedemondt - Binnen De Lijntjes is uitgebracht in 2012 en duurt 96 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Hilarisch.

Ronald Goedemondt - Binnen De Lijntjes op IMDB

Score: 8 van de 10

Ronald Goedemondt parades both physically and verbally through his material and explores the theme of conformism. With muddy boots he kicks over the chain fence and spuds cheerfully cheeky through the field of anarchy.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Ronald Goedemondt - Binnen De Lijntjes

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.