Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ronald Goedemondt - Dedication

Film, 2011, 89 minuten, 8.375 beoordelingen
Ronald Goedemondt - Dedication
In deze stand-upcomedyspecial van zijn derde programma laat Goedemondt geen moment onbenut om zijn Amsterdamse publiek te laten schateren van het lachen.
De film Ronald Goedemondt - Dedication is uitgebracht in 2011 en duurt 89 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.

Ronald Goedemondt - Dedication op IMDB

Score: 8,2 van de 10

Ronald Goedemondt's third stand-up show is about the confusion in the world. From big issues to small dilemmas can be read on his face. Without apology he takes revenge on the adult world.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Ronald Goedemondt - Dedication

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.