Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ronald Goedemondt - Ze Bestaan Echt

Film, 2008, 80 minuten, 1.426 beoordelingen
Ronald Goedemondt - Ze Bestaan Echt
'Ze bestaan echt' gaat over volwassen worden en je angsten onder ogen zien. Vrijer dan in 'Spek' oreert Ronald over wat de dingen zijn waarvoor je moet opletten.
De film Ronald Goedemondt - Ze Bestaan Echt is uitgebracht in 2008 en duurt 80 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.

Ronald Goedemondt - Ze Bestaan Echt op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Goedemondt's second show is about growing up and facing your fears. Freer and more organic, Ronald speaks about which are the things to watch out for, what is going on 'out there' and how you can recognize people who are not okay.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Ronald Goedemondt - Ze Bestaan Echt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Contra las cuerdas
Ángela is vrijgelaten uit de gevangenis en wil het respect terugwinnen van haar dochter, die dol is op lucha libre-worstelen. Ze gaat de ring in als een mysterieus personage.
Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.