Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ronald Goedemondt - Ze Bestaan Echt

Film, 2008, 80 minuten, 1.426 beoordelingen
Ronald Goedemondt - Ze Bestaan Echt
'Ze bestaan echt' gaat over volwassen worden en je angsten onder ogen zien. Vrijer dan in 'Spek' oreert Ronald over wat de dingen zijn waarvoor je moet opletten.
De film Ronald Goedemondt - Ze Bestaan Echt is uitgebracht in 2008 en duurt 80 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.

Ronald Goedemondt - Ze Bestaan Echt op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Goedemondt's second show is about growing up and facing your fears. Freer and more organic, Ronald speaks about which are the things to watch out for, what is going on 'out there' and how you can recognize people who are not okay.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Ronald Goedemondt - Ze Bestaan Echt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Family Switch
Als twee ouders na een zeldzame kosmische gebeurtenis vlak voor kerst van lichaam wisselen met hun tienerkinderen, breekt er chaos uit in het gezin.
Verified Stand-Up
Tien comedians. Tien dynamische decors. Twee afleveringen. Ontdek je nieuwe favoriete stand-up wanneer deze topartiesten optreden in de Webster Hall in New York.
Comedy Royale
Twintig van Korea's beste comedians nemen het tegen elkaar op voor een kans om een Netflix-serie te hosten. En dat levert non-stop, onwijs veel hilariteit op.
Wedding Games
Alex en Eva willen hun geloften afleggen op de plek waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet, maar hun reis naar het altaar ontspoort door een reeks hilarische blunders.
Olóládé
Twee vrienden worden op onverwachte manieren ineens rijk. Het lijkt te mooi om waar te zijn - totdat ze verstrikt raken in levensgevaarlijke witwaspraktijken.