Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ronaldo

Ronaldo, de Film
Documentaire, 2015, 92 minuten
Ronaldo
In dit portret van de beroemde Portugese voetbalheld Cristiano Ronaldo worden zijn carrière en privéleven in kaart gebracht en zien we hoe hij met de roem omgaat.
De documentaire Ronaldo is uitgebracht in 2015 en duurt 92 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Inspirerend, Speurwerk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ronaldo op Moviemeter

Voor de allereerste keer gaat de wereld mee achter gesloten deuren en krijgt zo op een levendige en openhartige manier toegang tot de man Cristiano Ronaldo, zoals hij echt is; voetballer, vader, familiemens en vriend. Aan de hand van diepgaande gesprekken, veel voetbalfragmenten en nooit eerder vertoonde archiefbeelden, biedt deze documentaire een inkijk op het sportieve en persoonlijke leven van de drievoudig Ballon D\u2019Or-winnaar, op het hoogtepunt van zijn carri\u00e8re. Voor het draaien van 'Ronaldo' kregen de makers van o.a. 'Senna' en 'Amy' 14 maanden lang onbeperkte toegang tot zijn intieme kring en de coulissen van zijn sport.

Ronaldo op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Filmed over 14 months with unprecedented access into the inner circle of the man and the sport, this is the first official and fully authorized film of one of the most celebrated figures in football. For the first time ever, the world gets vividly candid and un-paralleled, behind-closed-doors access to the footballer, father, family-man and friend in this moving & fascinating documentary. Through in-depth conversations, state of the art football footage and never before seen archival footage, the film gives an astonishing insight into the sporting and personal life of double Ballon D'Or winner Cristiano Ronaldo at the peak of his career.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Ronaldo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.