Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ronnie Coleman: The King

Documentaire, 2018, 93 minuten
Ronnie Coleman: The King
De legendarische bodybuilder Ronnie Coleman heeft zijn lichaam niet ontzien om de beste van de wereld te worden. Hier vertelt hij hoe hij zijn doel heeft bereikt.
De documentaire Ronnie Coleman: The King is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Roem, Biografisch, Documentaire, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ronnie Coleman: The King op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Ronnie Coleman is known as "The King" and for good reason. He is the 8x Mr. Olympia champion in the world of bodybuilding - sharing the world record for most Olympia wins. Now retired, he ...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ronnie Coleman: The King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Game Over (Telugu Version)
Een gamedesigner worstelt met een traumatische gebeurtenis uit haar verleden. De confrontatie met haar nachtmerrie mondt uit in een gruwelijke overlevingsstrijd.
Game Over (Tamil Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
Game Over (Hindi Version)
Een gameontwerpster lijdt aan een posttraumatische stressstoornis. Als een reeks moorden haar persoonlijk raakt, moet ze haar angsten overwinnen om overeind te blijven.
American Factory
In deze documentaire laait de hoop op als een Chinees bedrijf een fabriek in Ohio heropent. Maar een botsing van culturen lijkt deze Amerikaanse droom te vernietigen.
Hyperdrive
De beste straatracers uit verschillende landen zoeken hun grenzen op in speciaal gebouwde, opgevoerde auto's op de grootste, meest uitdagende hindernisbaan ooit.