Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ronnie Coleman: The King

Documentaire, 2018, 93 minuten
Ronnie Coleman: The King
De legendarische bodybuilder Ronnie Coleman heeft zijn lichaam niet ontzien om de beste van de wereld te worden. Hier vertelt hij hoe hij zijn doel heeft bereikt.
De documentaire Ronnie Coleman: The King is uitgebracht in 2018 en duurt 93 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Roem, Biografisch, Documentaire, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ronnie Coleman: The King op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Ronnie Coleman is known as "The King" and for good reason. He is the 8x Mr. Olympia champion in the world of bodybuilding - sharing the world record for most Olympia wins. Now retired, he ...

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ronnie Coleman: The King

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
La chica de nieve
Als een klein meisje verdwijnt tijdens een parade in Málaga, is een jonge krantenjournalist vastberaden om Amaya's ouders te helpen haar te vinden.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.