Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rooting for Roona

Documentaire, 2020, 41 minuten
Rooting for Roona
Op het platteland van India ondergaat een kind met een waterhoofd een zware operatie nadat haar foto's viraal zijn gegaan. In deze documentaire wordt ze hierbij gevolgd.
De documentaire Rooting for Roona is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 41 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Bengaals [Origineel];Duits;Engels - Audiobeschrijving;Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Bengaals;Duits;Engels;Frans;Nederlands

Meer zoals Rooting for Roona

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Chor Nikal Ke Bhaga
Een stewardess en haar vriend moeten een partij diamanten stelen om een oude schuld af te lossen, maar het plan loopt uit op chaos wanneer het vliegtuig wordt gekaapt.
Caught Out: Crime. Corruption. Cricket.
Deze sportdocumentaire onderzoekt India's grootste matchfixing-schandaal, de betrokken spelers en de journalisten die de corruptie aan het licht brachten.
Vaathi
Wanneer een leraar van een privéschool wordt toegewezen aan een verwaarloosde openbare school, moet hij vele conflicten overwinnen in zijn strijd voor goede onderwijsvoorziening.
Money Shot: The Pornhub Story
Deze diepgaande documentaire onderzoekt de successen en schandalen van Pornhub op basis van interviews met acteurs, activisten en voormalige werknemers.
Big Cats
Leeuwen, luipaarden en cheeta's krijgen vaak de schuld van dood vee en zijn gewild vanwege hun vacht. Er zijn dan ook weinig habitats waar ze echt veilig kunnen leven.