Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time

Film, 2017, 66 minuten
Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time
Stand-upcomedian Rory Scovel spat van het podium in Atlanta, waar hij allerlei gedachten over dingen die hem voor een raadsel stellen, relaties en de 'Thong Song' deelt.
De film Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 66 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Bizar, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time op IMDB

Score: 6,7 van de 10

Comedian Rory Scovel storms the stage in Atlanta, where he shares unfocused thoughts about things that mystify him, relationships and the thong song

Acteurs in Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Rory Scovel Tries Stand-Up for the First Time

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.