Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Royalteen

Film, 2022, 108 minuten
Royalteen
Een tiener worstelt met haar verleden vol schandalen en probeert te voorkomen dat een groot geheim bekend wordt als ze een onverwachte relatie krijgt met de kroonprins.
De film Royalteen is een Netflix Original en is uitgebracht in 2022 en duurt 108 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Royalteen is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Intiem, Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Royalteen

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Spaans - Audiodescriptie;Frans;Noors - Audiodescriptie;Noors [Origineel
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Royalteen

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
Where the Crawdads Sing
Een vrouw die alleen opgroeide in het wilde moeras van North Carolina wordt verdacht van de moord op een rijke jongeman uit een nabijgelegen dorp.
Narvik
Tijdens het gevecht in WO II dat voor Hitler zijn eerste nederlaag zou betekenen, keert een Noorse soldaat terug naar huis en ontdekt een schokkende waarheid over zijn vrouw.