RuPaul’s Drag Race: All Stars

Tv-serie, 2021
RuPaul’s Drag Race: All Stars
Queens uit eerdere seizoenen − van populaire dames tot vurige schurken − strijden om een prijs van 100.000 dollar en een felbegeerde plaats in de Drag Race-eregalerij.
De tv-serie RuPaul’s Drag Race: All Stars is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Emmy-winnaar en presentator RuPaul wordt bijgestaan door juryleden Michelle Visage, Ross Mathews en Carson Kressley. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.RuPaul’s Drag Race: All Stars is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Kitscherig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in RuPaul’s Drag Race: All Stars

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Frans;Spaans (Spanje);Engels

Meer zoals RuPaul’s Drag Race: All Stars

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.
Owning Manhattan
Vastgoedmagnaat Ryan Serhant leidt een van de grootste bedrijven in New York en vraagt het uiterste van zijn personeel bij de verkoop van de duurste panden.
Kaulitz & Kaulitz
Tweelingbroers en supersterren Tom en Bill Kaulitz geven een kijkje in hun privéleven in LA en Duitsland in deze grappige en intieme realityserie.