Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular

Film, 2018, 40 minuten
RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular
Latrice Royale, Shangela, Kim Chi en andere publiekslievelingen strijden in deze kerstspecial om de titel Drag Race Xmas Queen. Het wordt een fabuleuze kerst dit jaar!
De film RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular is uitgebracht in 2018 en duurt 40 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Kitscherig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular op IMDB

Score: 4,5 van de 10

'RuPaul's Drag Race' brings back eight fan favorites to compete for the title of America's first "Drag Race Xmas Queen."

Acteurs in RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Spaans (Spanje);Engels;Frans

Meer zoals RuPaul's Drag Race Holi-Slay Spectacular

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Love Is Blind
Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Who Killed Malcolm X?
Tientallen jaren na de moord op de Afro-Amerikaanse leider Malcolm X begint een activist aan een complexe missie om de waarheid uit naam van gerechtigheid te vinden.
Locke & Key
Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.
The Pharmacist
Na de tragische dood van zijn zoon gaat een apotheker in Louisiana tot het uiterste om de ongebreidelde corruptie achter de opiatencrisis bloot te leggen.
Night on Earth: Shot in the Dark
Dit kijkje achter de schermen toont hoe cameraploegen uit de hele wereld klommen, doken en de kou trotseerden om de nachtelijke beelden van deze documentaire te filmen.