Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

RuPaul's Drag Race

Tv-serie, 2021, 333.880 beoordelingen
RuPaul's Drag Race
De beroemde dragqueen RuPaul presenteert dit talentenjachtprogramma dat één derde 'America's Next Top Model' en voor de rest gewoon legendarisch is.
De tv-serie RuPaul's Drag Race is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. De fabuleuze RuPaul Charles won een Emmy in de categorie Beste gastheer voor een reality- of reality-wedstrijdprogramma. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Kitscherig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

RuPaul's Drag Race op IMDB

Score: 8 van de 10

RuPaul searches for America's next drag superstar.

Acteurs in RuPaul's Drag Race

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals RuPaul's Drag Race

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Always Amore
Een weduwe huurt een consultant in om het restaurant van haar overleden man te redden. Ze stelt zich langzaam open voor veranderingen, maar kan ze ook nieuwe liefde accepteren?
Almost Pyaar With DJ Mohabbat
Twee jonge stellen uit verschillende werelden jagen verboden liefde na. Hun levens raken verstrengeld wanneer opstandigheid en intolerantie botsen in twee parallelle verhalen
Unstable
Een biotech-genie probeert zijn verdriet te verwerken met steun van zijn zoon, die onder de schaduw van zijn vader uit wil komen en het familiebedrijf wil redden.
From Me to You: Kimi ni Todoke
Door haar sombere gedrag heeft Sawako moeite om erbij te horen. Wanneer een extraverte klasgenoot haar echter benadert, neemt haar leven een positieve wending.
Big Mäck: Gangster und Gold
Een man wordt onschuldig veroordeeld voor een overval en brengt zes jaar door in de gevangenis. Decennia later wordt hij opnieuw verdacht. Is hij nog steeds onschuldig?