Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

RuPaul's Drag Race

Tv-serie, 2018, 333.880 beoordelingen
RuPaul's Drag Race
De beroemde dragqueen RuPaul presenteert dit talentenjachtprogramma dat één derde 'America's Next Top Model' en voor de rest gewoon legendarisch is.
De tv-serie RuPaul's Drag Race is uitgebracht in 2018. De fabuleuze RuPaul Charles won een Emmy in de categorie Beste gastheer voor een reality- of reality-wedstrijdprogramma. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Deze tv-serie is Kitscherig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

RuPaul's Drag Race op IMDB

Score: 8 van de 10

RuPaul searches for America's next drag superstar.

Acteurs in RuPaul's Drag Race

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals RuPaul's Drag Race

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.