Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rush Hour 3

Film, 2007, 90 minuten, 1.590.011 beoordelingen
Rush Hour 3
Rechercheurs Lee en Carter vormen weer een team. Dit keer moeten ze in Parijs een getatoeëerde vrouw beschermen die te veel weet van een moordcomplot.
De film Rush Hour 3 is uitgebracht in 2007 en duurt 90 minuten. Deze derde film in de serie met Jackie Chan en Chris Tucker in de hoofdrol opende op nummer 1 in de bioscopen. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rush Hour 3 op Moviemeter

Terwijl inspecteur Lee (Jackie Chan) en detective James Carter (Chris Tucker) in Parijs verblijven, blijkt er een Chinese triade in de stad aanwezig. Lee en Carter raken onvrijwillig betrokken bij de zoektocht naar deze criminelen.

Rush Hour 3 op IMDB

Score: 6 van de 10

After an attempted assassination on Ambassador Han, Lee and Carter head to Paris to protect a French woman with knowledge of the Triads' secret leaders.

Trailer

Acteurs in Rush Hour 3

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands

Meer zoals Rush Hour 3

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Bad Day
Een undercoveragent krijgt te maken met een vreselijk verlies tijdens het onderzoek naar een crimineel. Omdat ze bang is dat haar dekmantel weg is, kiest ze haar eigen weg.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
Skandal! Bringing Down Wirecard
Het betalingsbedrijf Wirecard baarde opzien in de financiële sector door het onverwacht grote succes. Een team van verbeten journalisten legde echter grootschalige fraude bloot.