Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Russell Brand: End the Drugs War

Documentaire, 2014, 56 minuten
Russell Brand: End the Drugs War
De ex-verslaafde comedian gaat met de politie mee op inval, praat met gebruikers en bezoekt toegestane gebruiksplekken voordat hij de VN toespreekt over legalisatie.
De documentaire Russell Brand: End the Drugs War is uitgebracht in 2014 en duurt 56 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Russell Brand: End the Drugs War op IMDB

Score: 8 van de 10

In this personal journey for BBC Three, Russell Brand sets out to find out how other countries are tackling their problems of drug abuse and to explore how the framework of criminalization ...

Acteurs in Russell Brand: End the Drugs War

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Russell Brand: End the Drugs War

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
The Big Flower Fight
Tien duo's bestaande uit bloemisten, beeldhouwers en tuinontwerpers strijden in een bloemrijk gevecht om te zien wie de grootste en geweldigste tuinsculpturen kan maken.
White Lines
Zoe Walker laat haar rustige leven achter zich om de verdwijning van haar broer op Ibiza te onderzoeken, waar ze al snel een decadent en gevaarlijk pad inslaat.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.