Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Russell Brand: From Addiction to Recovery

Documentaire, 2012, 57 minuten
Russell Brand: From Addiction to Recovery
Na een wanhopige strijd tegen zijn heroïneverslaving rekent Brand af met conventionele theorieën en sociaal beleid ten aanzien van drugsgebruik en behandeling.
De documentaire Russell Brand: From Addiction to Recovery is uitgebracht in 2012 en duurt 57 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Russell Brand: From Addiction to Recovery op Moviemeter

Russell Brand heeft een vriendin Amy Winehouse die sterft van een overdosis heroïne. Hij blikt terug op zijn eigen jaren van verslaving. Hij geeft toe dat hijzelf ook de wanhoop nabij was. Maar zijn doel is aan te tonen dat niet alle verslaafden hetzelfde lot beschoren zijn.

Russell Brand: From Addiction to Recovery op IMDB

Score: 7 van de 10

After the death of his friend Amy Winehouse from an overdose, Russel Brand looks back on his own years of addiction and wants to show that not all addicts turn out the same way.

Acteurs in Russell Brand: From Addiction to Recovery

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Turks
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Russell Brand: From Addiction to Recovery

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Wanna
Slimme verkopers of sluwe oplichters? Wanna Marchi en Stefania Nobile werden de onbetwiste koninginnen van het Italiaanse teleshoppen. Totdat ze te ver gingen.