Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Russell Peters: Almost Famous

Film, 2016, 73 minuten
Russell Peters: Almost Famous
De comedian keert terug naar Toronto en bespreekt lachwekkende, menselijke beslommeringen, zoals rare culturele gewoonten, meubels voor kinderen, en toiletbezoekjes.
De film Russell Peters: Almost Famous is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 73 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Russell Peters: Almost Famous is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Russell Peters: Almost Famous op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Canadian comedy star, Russell Peters, visits Toronto's Massey Hall for a homecoming stand-up comedy performance. Russell returns to his trademark material of ethnic jokes and audience interaction.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals Russell Peters: Almost Famous

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.