Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Russell Peters: Notorious

Cabaret, 2013, 71 minuten, 429 beoordelingen
Russell Peters: Notorious
De satirische stand-upcomedyster Russell Peters laat geen etnisch of cultureel stereotype onbesproken in dit waanzinnige optreden in Sydney, Australië.
De cabaret Russell Peters: Notorious is een Netflix Original en is uitgebracht in 2013 en duurt 71 minuten. Forbes magazine plaatste Russell Peters in 2013 op de 3e plaats als best verdienende komiek in Amerika. Geschikt voor Volwassen. Deze cabaret is Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Russell Peters: Notorious op IMDB

Score: 7 van de 10

Very high end stand up, once again, The Brown funny man gets our ribs cracking with blows after jabs of serious hilarious content. He knows no bounds...he is as notorious as they get.

Acteur

Regisseur

Meer zoals Russell Peters: Notorious

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.