Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Rustom

Film, 2016, 141 minuten
Rustom
Een onderscheiden marinier doodt de minnaar van zijn vrouw, wat leidt tot een opzienbarende rechtszaak en een nationale obsessie over passie versus voorbedachte rade.
De film Rustom is uitgebracht in 2016 en duurt 141 minuten. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Rustom op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Eind jaren 50. De Indiase zeeofficier Rustom Pavri is gelukkig getrouwd met Cynthia Pavri. Hun huwelijk raakt echter op de klippen wanneer Rustom ontdekt dat zijn vrouw een affaire heeft met zijn vriend Vikram Makhija. Uiteindelijk doodt hij de minnaar van zijn vrouw, wat leidt tot een opzienbarende rechtszaak en een nationale obsessie over passie versus voorbedachte rade.

Rustom op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Naval officer Rustom Pavri returns from his posting and finds his wife Cynthia is away from home since last two days his marriages is on the rocks when he finds love letters in cupboard which indicates that Cynthia has found love in one of his friend Vikram Makhija an arrogant business tycoon ,Rustom then issues a pistol from Naval Ship's Armory and shoots Vikram three times in his chest living him dead and surrender himself to senior inspector Vincent Lobo.

Acteurs in Rustom

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Rustom

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.