Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ryan Hamilton: Happy Face

Film, 2017, 56 minuten
Ryan Hamilton: Happy Face
Ryan Hamilton komt uit een dorp, maar palmt New York in met zijn volkse, grappige opmerkingen over het stadsleven, ballonvaren en alleen naar Disney World gaan.
De film Ryan Hamilton: Happy Face is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 56 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Ryan Hamilton: Happy Face is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ryan Hamilton: Happy Face op IMDB

Score: 7,3 van de 10

Ryan Hamilton: Happy Face is a TV special starring Ryan Hamilton. Small-town import Ryan Hamilton charms New York with folksy comic observations on big-city life, hot-air ballooning and going to Disney World alone.

Acteurs in Ryan Hamilton: Happy Face

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Ryan Hamilton: Happy Face

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions & More Volume 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.