Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

S.W.A.T.

Film, 2003, 117 minuten, 8.209.959 beoordelingen
S.W.A.T.
Een veteraan krijgt de taak om een speciaal wapen- en tactiekteam samen te stellen en te trainen. Het team wordt al snel geconfronteerd met een internationale crimineel.
De film S.W.A.T. is uitgebracht in 2003 en duurt 117 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

S.W.A.T. op Moviemeter

Score: 2,93 van de 5

Een gearresteerde drugsbaas wordt door het SWAT-team van de politie van Los Angeles de stad uit gebracht naar de gevangenis. Wanneer de drugsbaas een beloning van 100 miljoen uitlooft voor de persoon die hem weet te bevrijden wordt al snel duidelijk dat dit geen gemakkelijke klus gaat worden.

S.W.A.T. op IMDB

Score: 6 van de 10

An imprisoned drug kingpin offers a huge cash reward to anyone that can break him out of police custody and only the LAPD's Special Weapons and Tactics team can prevent it.

Trailer

Acteurs in S.W.A.T.

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Duits;Frans;Engels;Nederlands

Meer zoals S.W.A.T.

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Familie Claus 3
Als de bezorging van de pakjes misgaat en opa Noël in de problemen komt, moeten broer en zus Jules en Noor samen Kerstmis zien te redden. Zal het ze lukken?
L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Matrimillas
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.