Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sad Hill Unearthed

Documentaire, 2017, 83 minuten
Sad Hill Unearthed
Een bonte groep fans van The Good, the Bad and the Ugly uit 1966 probeert de begraafplaats in Spanje, waar de climax van de film werd gefilmd, te herstellen.
De documentaire Sad Hill Unearthed is uitgebracht in 2017 en duurt 83 minuten. Deze film won in 2018 de New Visions Award voor Beste speelfilm op het filmfestival van Sitges in Barcelona. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder. Sad Hill Unearthed is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sad Hill Unearthed op IMDB

Score: 7,7 van de 10

A documentary following film fans working to restore the set of the climatic graveyard scene from the iconic spaghetti western

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje) [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Sad Hill Unearthed

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Violet Evergarden: Eternity and the Auto Memory Doll
Een eenzaam meisje op een kostschool voor meisjes wordt door Violet onder haar vleugels genomen en leeft op door metalen handen en hartverwarmende brieven.
Dave Chappelle: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Dave Chappelle krijgt de prestigieuze Mark Twain Prize for American Humor uitgereikt in een ceremonie vol sterren vanuit het Kennedy Center in Washington D.C.
The Ronda Rousey Story: Through My Father's Eyes
Deze documentaire laat zien hoe voormalig Olympisch en UFC-kampioen Ronda Rousey haar iconische status in de wereld van mixed martial arts wist te bereiken.
SterrenStraal
Als er kleurrijke boeven opdagen, verandert de achtjarige Zoey in Sterrenstraal, een superheldin voor kinderen. Ze is keer op keer de heldin van de dag!