Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Safe House

Film, 2012, 114 minuten, 778.131 beoordelingen
Safe House
De jonge CIA-agent Matt Weston moet een gevaarlijke crimineel naar een veiligere locatie brengen als een safehouse van de CIA wordt aangevallen.
De film Safe House is uitgebracht in 2012 en duurt 114 minuten. Oscar-winnaar Denzel Washington bezorgt Ryan Reynolds allerlei problemen in deze spannende actiethriller. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Safe House op Moviemeter

Wanneer een schuiladres van de CIA het doel is van een groep criminelen, krijgt de leider (Reynolds) van dit schuiladres de taak om de crimineel (Washington) die daar op het moment ondergedoken zit, over te brengen naar een andere veilige locatie.

Safe House op IMDB

Score: 7 van de 10

A young CIA agent is tasked with looking after a fugitive in a safe house. But when the safe house is attacked, he finds himself on the run with his charge.

Trailer

Acteurs in Safe House

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Safe House

War

War

(2007)

Eagle Eye

Eagle Eye

(2008)

Taken

Taken

(2008)

The Thing

The Thing

(2011)

Taken 2

Taken 2

(2012)

Flight

Flight

(2012)

Spotlight

Spotlight

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Overhaul
Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.
Who Killed Jill Dando?
Herbeleef in deze diepgravende documentaire de schokkende moord in 1999 op de populaire tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft fascineren.
The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.