Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Safe

Tv-serie, 2018
Safe
Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan.
De tv-serie Safe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Golden Globe-winnaar Michael C. Hall speelt de hoofdrol in deze spannende serie van bestsellerauteur Harlan Coben. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Safe op Moviemeter

De adjunct-directeur van de NSA krijgt een video-link: zijn kind blijkt te zijn ontvoerd. De kidnapper wil dat hij de privacy van alle Amerikaanse burgers opgeeft en van hem de nieuwe Snowden maakt middels een sluw marketingplan. In een race tegen de klok moet de adjunct-directeur een geniaal plan bedenken om de privacy van alle Amerikaanse burgers te beschermen en zijn ontvoerde kind te redden.

Safe op IMDB

Score: 7,4 van de 10

After his daughter goes missing, a widower begins uncovering the dark secrets of the people closest to him.

Trailer

Acteurs in Safe

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Turks

Meer zoals Safe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.