Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Safe

Tv-serie, 2018
Safe
Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan.
De tv-serie Safe is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Golden Globe-winnaar Michael C. Hall speelt de hoofdrol in deze spannende serie van bestsellerauteur Harlan Coben. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Safe op Moviemeter

De adjunct-directeur van de NSA krijgt een video-link: zijn kind blijkt te zijn ontvoerd. De kidnapper wil dat hij de privacy van alle Amerikaanse burgers opgeeft en van hem de nieuwe Snowden maakt middels een sluw marketingplan. In een race tegen de klok moet de adjunct-directeur een geniaal plan bedenken om de privacy van alle Amerikaanse burgers te beschermen en zijn ontvoerde kind te redden.

Safe op IMDB

Score: 7,4 van de 10

After his daughter goes missing, a widower begins uncovering the dark secrets of the people closest to him.

Trailer

Acteurs in Safe

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Duits;Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Turks

Meer zoals Safe

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.