Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Saint Seiya: The Lost Canvas

Tv-serie, 2009, 180.173 beoordelingen
Saint Seiya: The Lost Canvas
Deze avontuurlijke animeserie volgt de strijd tussen de heilige Athena en een incarnatie van Hades, die werkt aan een schilderij dat de wereld kan vernietigen.
De tv-serie Saint Seiya: The Lost Canvas is uitgebracht in 2009. Deze anime is gebaseerd op Masami Kurumada's manga waarvan in Japan alleen meer dan 34 miljoen exemplaren zijn verkocht. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Saint Seiya: The Lost Canvas op IMDB

Score: 8 van de 10

Story of the Holy War taking place in the 18th century, 250 years before the original Saint Seiya series. It centers on the fight between Tenma, one of the 88 Saints following Athena, and Alone, the reincarnation of the God Hades.

Acteurs in Saint Seiya: The Lost Canvas

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Spaans
Ondertiteling: Engels;Spaans;Nederlands;Duits;Japans

Meer zoals Saint Seiya: The Lost Canvas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
Receiver
Deze spannende sportserie volgt NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown tijdens het seizoen 2023.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
The Man with 1000 Kids
Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.
SPRINT
In deze sportserie zien we hoe topsprinters omgaan met training, media-aandacht en felle concurrentie tijdens hun race om 's werelds snelste mensen te worden.