Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Saints & Strangers

Tv-serie, 2015
Saints & Strangers
In de Nieuwe Wereld moeten de Mayflower Pilgrims het hoofd bieden aan onderlinge ruzies, zware weersomstandigheden en een fragiel verbond met hun inheemse buren.
De tv-serie Saints & Strangers is uitgebracht in 2015. Pelgrimleider William Bradford wordt gespeeld door Vincent Kartheiser, die fans van Mad Men kennen als Pete Campbell. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Saints & Strangers op Moviemeter

Score: 3,5 van de 5

Saints & Strangers vertelt het verhaal van de reis van de Mayflower en het eerste jaar nadat de 'Pilgrims' voor het eerst Amerika bereikten. 102 mannen, vrouwen en kinderen gingen in 1620 aan boord van the Mayflower voor een tocht naar een nieuwe wereld. De ene helft van de pelgrims waren religieuze separatisten. De andere helft waren avonturiers die op zoek gingen naar financiële voordelen of wilden ontsnappen aan hun verleden. De Pilgrims moeten het hoofd bieden aan barre weersomstandigheden, onderlinge ruzies en een fragiel verbond met de inheemse stammen.

Saints & Strangers op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Story of the Voyage of the Mayflower and the first year of The Pilgrims in America.

Acteurs in Saints & Strangers

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Saints & Strangers

Shaka Zulu

Shaka Zulu

(1986)

Pompeii

Pompeii

(2014)

Risen

Risen

(2016)

Rebellion

Rebellion

(2016)

Roman Empire

Roman Empire

(2019)

Godless

Godless

(2017)

Frontier

Frontier

(2018)

The Duel

The Duel

(2016)

The Giant

The Giant

(2017)

Damnation

Damnation

(2017)

Charité

Charité

(2017)

Norsemen

Norsemen

(2020)

Paradox

Paradox

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Real Bling Ring: Hollywood Heist
De inbraken in huizen van beroemdheden door een groep tieners uit LA, die in 2009 werd gearresteerd, leidden tot een mediastorm en een film. Nu vertellen twee van hen hun verhalen.
Só Se For Por Amor
De solocarrière van Deusa stelt haar romance met Tadeu op de proef. Eva wil dat een groot artiest haar teksten zingt. Al snel botsen hun muzikale dromen.