Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Salt

Film, 2010, 100 minuten, 3.957.848 beoordelingen
Salt
Nadat ze wordt verdacht een Russische spion te zijn, slaat CIA-agent Evelyn Salt op de vlucht en ze gebruikt elke tactiek om haar achtervolgers te ontlopen.
De film Salt is uitgebracht in 2010 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Salt op Moviemeter

Evelyn Salt is een CIA-agente, die ervan wordt beschuldigd een Russische spion te zijn die van plan is de president van Rusland te vermoorden. Wanneer ze op de vlucht slaat, komen al haar vaardigheden en haar verleden als geheim-agente goed van pas. Ze moet er echter voor zorgen om haar naam te zuiveren, voordat de machtigste machten ter wereld haar te pakken zullen krijgen en elk spoor van haar bestaan zullen wissen...

Salt op IMDB

Score: 6 van de 10

A CIA agent goes on the run after a defector accuses her of being a Russian spy.

Acteurs in Salt

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Salt

Inside Man

Inside Man

(2006)

Æon Flux

Æon Flux

(2005)

Taken

Taken

(2008)

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

The Tourist

The Tourist

(2010)

Killer Elite

Killer Elite

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Who is Erin Carter?
Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.
The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2
Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.