Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Salt

Film, 2010, 100 minuten, 3.957.848 beoordelingen
Salt
Nadat ze wordt verdacht een Russische spion te zijn, slaat CIA-agent Evelyn Salt op de vlucht en ze gebruikt elke tactiek om haar achtervolgers te ontlopen.
De film Salt is uitgebracht in 2010 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
12 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Salt op Moviemeter

Evelyn Salt is een CIA-agente, die ervan wordt beschuldigd een Russische spion te zijn die van plan is de president van Rusland te vermoorden. Wanneer ze op de vlucht slaat, komen al haar vaardigheden en haar verleden als geheim-agente goed van pas. Ze moet er echter voor zorgen om haar naam te zuiveren, voordat de machtigste machten ter wereld haar te pakken zullen krijgen en elk spoor van haar bestaan zullen wissen...

Salt op IMDB

Score: 6 van de 10

A CIA agent goes on the run after a defector accuses her of being a Russian spy.

Acteurs in Salt

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Salt

Inside Man

Inside Man

(2006)

Æon Flux

Æon Flux

(2005)

Taken

Taken

(2008)

The Mechanic

The Mechanic

(2011)

The Tourist

The Tourist

(2010)

Colombiana

Colombiana

(2011)

Killer Elite

Killer Elite

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bullet Train
Vijf moordenaars stappen op een Japanse sneltrein naar Kyoto en ontdekken dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.
MAKE MY DAY
Op een geïsoleerde ijzige planeet die een mooie toekomst belooft, worden gevangenen gedwongen een zeldzame energiebron op te graven die leidt tot een dodelijke ontdekking.
Sweeney!
Een keiharde rechercheur wordt beschuldigd van moord. Als hij op eigen houtje op onderzoek gaat om zijn naam te zuiveren, stuit hij op politieke corruptie.
The Silent Enemy
De strijd om de macht op de Middellandse Zee groeit uit tot epische proporties als een Britse officier en zijn duikteam ontdekken hoe de vijand de strijd saboteert.
Raangi
Een dappere journalist komt in actie als een online crimineel haar nichtje als doelwit kiest, maar krijgt te maken met een rebel in een verafgelegen land in oorlog.