Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sam & Cat

Tv-serie, 2014, 184 beoordelingen
Sam & Cat
Huisgenoten Sam en Cat beginnen een babysitservice en komen er al snel achter dat het best avontuurlijk kan zijn. (Eén aflevering van seizoen 1B is niet beschikbaar.)
De tv-serie Sam & Cat is uitgebracht in 2014. In deze tienersitcom zijn Jennette McCurdy van 'iCarly' en popzangeres Ariana Grande een babysitteam. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sam & Cat op IMDB

Score: 5,7 van de 10

A pair of roommates start a baby-sitting service to earn extra cash.

Acteurs in Sam & Cat

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Indonesisch;Turks

Meer zoals Sam & Cat

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
La flor más bella
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
Odio il Natale
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Dreamworks Boss Baby Kerstbonus
Kerstavond neemt een vreemde wending wanneer de Boss Baby per ongeluk van plaats verwisselt met een van de elfen van de Kerstman en strandt op de Noordpool.
Mighty Express: De treinrace
Problemen op het spoor! Stoere Nate laat zich verleiden tot deelname aan een hogesnelheidsrace. Alle vrachtwagons van de Mighty Express staan op het spel.