Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sample This

Documentaire, 2012, 83 minuten
Sample This
Deze documentaire gaat de impact na van de Incredible Bongo Bands cover van 'Apache'. Nadat Kool Herc het samplede speelde die een grote rol bij de geboorte van hiphop.
De documentaire Sample This is uitgebracht in 2012 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sample This op Moviemeter

Score: 2,43 van de 5

Sample This vertelt het verhaal over het ontstaan van de muziekstroming hiphop, in het begin van de jaren 70. Uit een vergeten plaat van de Incredible Bongo Band werd de basis gelegd voor hiphop, toen DJ Kool Herc de percussie samplede en een 'anthem' creëerde voor de straten van de Bronx.

Sample This op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A documentary that reveals how a forgotten record by the Incredible Bongo Band helped cement the foundation of hip hop when DJ Herc extended its percussion by playing them back to back, creating an anthem on the streets of the Bronx.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Sample This

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Las cintas de Rosa Peral
Deze documentaire over waargebeurde misdaad brengt Rosa Perals eerste interview uit de gevangenis sinds haar veroordeling voor de moord op haar partner met hulp van een ex-minnaar.
Live to 100: Secrets of the Blue Zones
Reis de wereld rond met schrijver Dan Buettner en ontdek vijf unieke gemeenschappen waar mensen een buitengewoon lang en kleurrijk leven leiden.
A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case
Wanneer een 5-jarig meisje uit het appartement van haar vader valt, gaat haar moeder op zoek naar gerechtigheid. Ze komt daarbij in de nationale belangstelling te staan.
Ladies First: A Story of Women in Hip-Hop
In deze docuserie bespreken rappers, schrijvers en deskundigen de invloed van vrouwen als pioniers en vernieuwers op de hiphopmuziek en -cultuur.