Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sample This

Documentaire, 2012, 83 minuten
Sample This
Deze documentaire gaat de impact na van de Incredible Bongo Bands cover van 'Apache'. Nadat Kool Herc het samplede speelde die een grote rol bij de geboorte van hiphop.
De documentaire Sample This is uitgebracht in 2012 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sample This op Moviemeter

Score: 2,43 van de 5

Sample This vertelt het verhaal over het ontstaan van de muziekstroming hiphop, in het begin van de jaren 70. Uit een vergeten plaat van de Incredible Bongo Band werd de basis gelegd voor hiphop, toen DJ Kool Herc de percussie samplede en een 'anthem' creëerde voor de straten van de Bronx.

Sample This op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A documentary that reveals how a forgotten record by the Incredible Bongo Band helped cement the foundation of hip hop when DJ Herc extended its percussion by playing them back to back, creating an anthem on the streets of the Bronx.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Sample This

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.
Diana: The Woman Inside
Goede vrienden en experts geven een kijkje in het leven van prinses Diana, zoals haar hobby's, gevoel voor humor, en impact op de koninklijke familie.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Regisseur Torsten Hoffmann interviewt voorstanders en sceptici uit de cryptobranche en onderzoekt de fundamenten en mogelijkheden van cryptovaluta's en blockchains.
Dachau
Via interviews met overlevenden en familieleden van gevangenen schetst deze documentaire de wrede geschiedenis van het eerste nazi-concentratiekamp.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.