Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sample This

Documentaire, 2012, 83 minuten
Sample This
Deze documentaire gaat de impact na van de Incredible Bongo Bands cover van 'Apache'. Nadat Kool Herc het samplede speelde die een grote rol bij de geboorte van hiphop.
De documentaire Sample This is uitgebracht in 2012 en duurt 83 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sample This op Moviemeter

Score: 2,43 van de 5

Sample This vertelt het verhaal over het ontstaan van de muziekstroming hiphop, in het begin van de jaren 70. Uit een vergeten plaat van de Incredible Bongo Band werd de basis gelegd voor hiphop, toen DJ Kool Herc de percussie samplede en een 'anthem' creëerde voor de straten van de Bronx.

Sample This op IMDB

Score: 6,5 van de 10

A documentary that reveals how a forgotten record by the Incredible Bongo Band helped cement the foundation of hip hop when DJ Herc extended its percussion by playing them back to back, creating an anthem on the streets of the Bronx.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Duits;Frans;Nederlands;Engels

Meer zoals Sample This

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Trial By Media
In deze true crime-docuserie worden enkele van de meest dramatische rechtszaken ooit onderzocht. De nadruk ligt op de invloed die de media hebben gehad op de uitspraken.
Mijn verhaal - Becoming
Volg voormalige first lady Michelle Obama in een intieme documentaire over haar leven, hoop en verbondenheid met anderen tijdens haar tournee met 'Becoming'.
Murder to Mercy: The Cyntoia Brown Story
De 16-jarige Cyntoia Brown werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf, maar vragen over haar verleden, fysiologie en de wet zelf trekken haar schuld in twijfel.