Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

SamSam

Tv-serie, 2009
SamSam
Met behulp van zijn vliegende schotel, magische cape en ruimtestraal bestrijdt kleine superheld SamSam monsters en andere slechteriken.
Deze tv-serie is Geschift

Acteurs in SamSam

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel];Nederlands
Ondertiteling: Nederlands;Frans

Meer zoals SamSam

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Explained
In deze onderrichtende Vox-serie komen vele onderwerpen aan bod, zoals de opkomst van cryptovaluta, waarom diëten gedoemd zijn te mislukken en de wilde wereld van K-pop.
Mob Psycho 100
Er is een organisatie die mediums bij elkaar zoekt voor misdadige doeleinden. De krachtige Mob probeert echter alleen maar de hoofdrol in zijn eigen leven te spelen.
Squeamish!
Deze realityserie duikt in de wetenschap achter de dingen en het gedrag waarvan je kippenvel krijgt, zoals onnatuurlijke lichaamsbewegingen en het eten van insecten.
Storage Wars: Northern Treasures
Een bonte verzameling voddenboeren in Canada biedt op de veelal onbekende inhoud van in beslag genomen en verlaten opslagruimtes.
Lords and Ladles
De drie Ierse topchefs Derry Clarke, Catherine Fulvio en Paul Flynn begeven zich naar vorstelijke landhuizen om traditionele banketten te reproduceren.