Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sand Storm

Film, 2016, 88 minuten
Sand Storm
Als een bedoeïenman een tweede bruid trouwt, verzet zijn eerste vrouw zich tegen haar gewijzigde status en jaagt zijn dochter haar eigen vrijheidsdromen na.
De film Sand Storm is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Deze film won de Grote juryprijs in de categorie wereldcinema op Sundance en Beste film van de Israëlische Filmacademie. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sand Storm op Moviemeter

Score: 3,19 van de 5

Bruiloftsfestiviteiten gaan van start in een bedoeïendorp in Israël, Jalila bevindt zich in een lastige positie omdat zij het feest moet organiseren voor het huwelijk van haar man Suliman met een tweede, veel jongere vrouw. Ze ontdekt daarnaast dat haar oudste dochter Layla een verboden affaire heeft met een jonge student aan de universiteit. Ze voelt zich vernederd nu Suliman met zijn jonge bruid naast haar woont en krijgt geen vat op de ongebonden Layla die droomt van een ander leven voor zichzelf.

Sand Storm op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Sufat Chol is a movie starring Lamis Ammar, Ruba Blal, and Hitham Omari. When their entire lives shatter, two Bedouin women struggle to change the unchangeable rules, each in her own individual way.

Acteurs in Sand Storm

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch
Ondertiteling: Engels;Spaans;Arabisch;Duits;Nederlands

Meer zoals Sand Storm

Harud

Harud

(2010)

Killa

Killa

(2014)

Las elegidas

Las elegidas

(2015)

Loreak

Loreak

(2014)

Ti Mene Nosis

Ti Mene Nosis

(2015)

Other People

Other People

(2016)

Divines

Divines

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.