Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sandy Wexler

Film, 2017, 131 minuten
Sandy Wexler
Wanneer een onfortuinlijke, maar enthousiaste talentmanager zijn eerste klant met echt talent binnenhaalt, begint zijn carrière eindelijk goed te lopen.
De film Sandy Wexler is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 131 minuten. Adam Sandler werkt voor de vierde keer samen met regisseur Steven Brill (Little Nicky, Mr. Deeds, The Do-Over). Sandy Wexler is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Hartverwarmend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sandy Wexler op Moviemeter

Score: 2,12 van de 5

Film over het leven van Sandy Wexler (Adam Sandler), een artiestenmanager die in de jaren 90 in Los Angeles werkt. Hij doet zijn uiterste best voor zijn excentrieke cliënten die beroemd willen worden. Zijn aanhoudende toewijding wordt op de proef gesteld als hij verliefd wordt op zijn nieuwste cliënte, Courtney Clarke (Jennifer Hudson), een ongelooflijk getalenteerde zangeres die hij ontdekt in een pretpark.

Sandy Wexler op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Sandy Wexler (Adam Sandler) is a talented manager working in Los Angeles in the 1990s, diligently representing a group of eccentric clients on the fringes of show business. His single-minded devotion is put to the test when he falls in love with his newest client, Courtney Clarke, a tremendously talented singer whom he discovers at an amusement park. Over the course of a decade, the two of them play out a star-crossed love story.

Acteurs in Sandy Wexler

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Turks;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Sandy Wexler

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Year I Started Masturbating
De wereld van een ambitieuze carrièrevrouw stort in als ze vlak voor haar veertigste verjaardag wordt gedumpt en ze gedwongen wordt haar chaotische leven opnieuw te evalueren.
FUBAR
Als een vader en dochter ontdekken dat ze beiden in het geheim werken voor de CIA, verandert een riskante undercovermissie in een disfunctioneel-gezinsprobleem.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
XO, Kitty
De jonge koppelaarster Kitty gaat naar de kostschool van haar overleden moeder in Seoel. Als ze daar wordt herenigd met haar vriend, ontvouwt zich een nieuw liefdesverhaal.
Fantastic Mr. Fox
Mr. Fox berooft nabijgelegen boerderijen, haalt zich de woede van de boeren op de hals en moet de mannen, die hem koste wat het kost willen vangen, te slim af zijn.