Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sanju

Film, 2018, 158 minuten
Sanju
Deze biopic traceert het roerige verleden van de Indiase acteur Sanjay Dutt: van het dal van verslaving naar de top van de roem, en z'n connecties met de onderwereld.
De film Sanju is uitgebracht in 2018 en duurt 158 minuten. Onder regie van viervoudige National Award-winnaar Rajkumar Hirani en met Ranbir Kapoor als controversiële celebrity. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Bollywood, Showbizz, Speelt in de jaren 1980, Drama.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sanju op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Sanju is a biopic of the controversial life of actor

Acteurs in Sanju

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans;Frans

Meer zoals Sanju

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Lonely Island Presents: The Unauthorized Bash Brothers Experience
The Lonely Island imiteert honkbalsterren Jose Canseco en Mark McGwire in dit visuele rapalbum dat zich afspeelt in de hoogtijdagen van de Bash Brothers in de jaren 80.
A Tale of Two Kitchens
Gabriela Cámara, de culinaire ster uit Mexico-Stad, opent zusterrestaurant Cala in San Francisco, met een vergelijkbaar menu en een ongewoon gastvrije keukencultuur.
The Man Who Feels No Pain
In deze metacomedy vol actie wil een jongeman zijn vermogen om pijn te verdragen benutten. Hij traint keihard om de opvolger te worden van zijn vechtsportheld.
Zero
Aan de hand van zijn relaties met twee zeer verschillende vrouwen probeert een kleine vrijgezel met een enorm ego zijn doel te vinden.
Wanda Sykes: Not Normal
Wanda Sykes werpt een blik op politiek, realityshows, racisme en het geheim waarover ze zwijgt als het graf in deze gewaagde, onomwonden stand-upspecial.