Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sanju

Film, 2018, 158 minuten
Sanju
Deze biopic traceert het roerige verleden van de Indiase acteur Sanjay Dutt: van het dal van verslaving naar de top van de roem, en z'n connecties met de onderwereld.
De film Sanju is uitgebracht in 2018 en duurt 158 minuten. Onder regie van viervoudige National Award-winnaar Rajkumar Hirani en met Ranbir Kapoor als controversiële celebrity. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Bollywood, Showbizz, Speelt in de jaren 1980, Drama.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sanju op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Sanju is a biopic of the controversial life of actor

Acteurs in Sanju

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans;Frans

Meer zoals Sanju

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.