Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sanju

Film, 2018, 158 minuten
Sanju
Deze biopic traceert het roerige verleden van de Indiase acteur Sanjay Dutt: van het dal van verslaving naar de top van de roem, en z'n connecties met de onderwereld.
De film Sanju is uitgebracht in 2018 en duurt 158 minuten. Onder regie van viervoudige National Award-winnaar Rajkumar Hirani en met Ranbir Kapoor als controversiële celebrity. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Bollywood, Showbizz, Speelt in de jaren 1980, Drama.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sanju op IMDB

Score: 8,1 van de 10

Sanju is a biopic of the controversial life of actor

Acteurs in Sanju

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans;Frans

Meer zoals Sanju

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La Pequeña Suiza
Na de ontdekking van het graf van de zoon van Willem Tell in een Baskisch stadje wordt de weerspannige bevolking aangezet tot een lobby voor annexatie door Zwitserland.
QB1: Beyond the Lights
Deze fascinerende serie volgt drie quarterbacks op de middelbare school tijdens hun laatste seizoen, net voordat ze overgaan naar de eerste divisie van college football.
Super Monsters Back to School
De Super Monsters verwelkomen Vida in haar nieuwe huis in Paddenburg. Ze laten haar hun favoriete plekken zien en helpen haar op haar eerste schooldag.
45 revoluciones
In het Madrid van de jaren 60 lanceert muziekproducent Guillermo Rojas een rock-'n-roll-label met de hulp van de opkomende zanger Robert en de slimme producent Maribel.
Better Than Us
Een familie die bijna uit elkaar valt, krijgt een geavanceerde robot die wordt gezocht door een concern, rechercheurs van de afdeling moordzaken, en terroristen.