Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sarajevo

Das Attentat - Sarajevo 1914
Film, 2014, 98 minuten
Sarajevo
Een eerbare magistraat moet de moord op aartshertog Franz Ferdinand oplossen en wordt het doelwit van de schimmige daders.
De film Sarajevo is uitgebracht in 2014 en duurt 98 minuten. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sarajevo op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Op 28 juni 1914 worden de Oostenrijkse kroonprins Franz Ferdinand en zijn vrouw Sophie in de Bosnische hoofdstad Sarajevo koelbloedig vermoord. Onderzoeksrechter Leo Pfeffer moet de Servische moordenaar onder arrest houden en de aanklacht voorbereiden. Hij ontdekt dat de jonge man blijkbaar actief werd gesteund, en dan nog uit geheel onverwachte hoek. Midden van de reeds begonnen voorbereidingen voor een oorlog, moet Leo Pfeffer een strijd tegen de klok leveren om de ware toedracht van de moorden aan het licht te brengen.

Acteurs in Sarajevo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Sarajevo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.
Yeh Ballet
Twee arme tieners uit Mumbai zijn ontdekt door een excentrieke balletmeester, maar krijgen tijdens het najagen van hun dansdromen te maken met intolerantie en afkeuring.