Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Sarajevo

Das Attentat - Sarajevo 1914
Film, 2014, 98 minuten
Sarajevo
Een eerbare magistraat moet de moord op aartshertog Franz Ferdinand oplossen en wordt het doelwit van de schimmige daders.
De film Sarajevo is uitgebracht in 2014 en duurt 98 minuten. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Sarajevo op Moviemeter

Score: 3,25 van de 5

Op 28 juni 1914 worden de Oostenrijkse kroonprins Franz Ferdinand en zijn vrouw Sophie in de Bosnische hoofdstad Sarajevo koelbloedig vermoord. Onderzoeksrechter Leo Pfeffer moet de Servische moordenaar onder arrest houden en de aanklacht voorbereiden. Hij ontdekt dat de jonge man blijkbaar actief werd gesteund, en dan nog uit geheel onverwachte hoek. Midden van de reeds begonnen voorbereidingen voor een oorlog, moet Leo Pfeffer een strijd tegen de klok leveren om de ware toedracht van de moorden aan het licht te brengen.

Acteurs in Sarajevo

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Turks;Duits
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Sarajevo

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.