Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Satanic

Film, 2016, 84 minuten
Satanic
Vier studenten op weg naar Coachella kunnen de verleiding niet weerstaan om langs een paar occulte misdaadplekken te gaan. Dit bezoek zal hun leven overhoophalen.
De film Satanic is uitgebracht in 2016 en duurt 84 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Spannend, Eng, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Satanic op Moviemeter

Score: 1,65 van de 5

Vier schoolvrienden bezoeken een plaats delict van een reeks satanische rituelen in Los Angeles. Ze belanden bij de griezelige eigenaar van een occulte winkel waar ze een mysterieus meisje redden van een schijnbaar menselijk offer ritueel. Het "slachtoffer" blijkt echter veel gevaarlijker dan de sekte waaraan ze ontsnapt is.

Satanic op IMDB

Score: 3,7 van de 10

Four friends on their way to Coachella stop off in Los Angeles to tour true-crime occult sites, only to encounter a mysterious young runaway who puts them on a terrifying path to ultimate horror.

Acteurs in Satanic

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Duits;Frans;Engels
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Satanic

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

HollyBlood
Een verlegen tiener probeert zijn crush voor zich te winnen en doet zich voor als een vampier. Maar hij weet niet dat er een echt onsterfelijk wezen op de loer ligt.
Vampyres
Een stel vampiers lokt nietsvermoedende reizigers naar hun statige landhuis voor ongeremde seks met bloedstollende gevolgen.
La mujer que hablaba con los muertos
Elena is het zat om mensen te bedriegen met nepseances en besluit één laatste sessie te houden. Een onverwachte gast zet de avond echter op zijn kop.
Operation Ragnarok
In deze dystopische thriller komt tijdens een incident een virus vrij dat mensen in monsters verandert. Nu moet de hele stad samenwerken om te overleven.
The Hand of Night
Een toerist stuit op een woestijnkasteel waar een raadselachtige vrouw hem vermaakt. Wanneer hij later terugkeert, is de plek verdwenen en ontvouwt zich een mysterie.